Menu Search
Close
Kategorija
Home / Za kupce / Načini plačila

Načini plačila

Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Naročeno blago bomo odpremili po prejetju plačila, v kolikor je blago na zalogi v našem podjetju. V kolikor blaga ni na zalogi, oddamo naročilo pri dobavitelju po prejetju vašega plačila. Za hitrejšo obdelavo naročila predlagamo, da nam na e-mail info@iql.si pošljete potrdilo o plačilu.Plačilo s PayPalom

Z uporabo storitve Paypal lahko plačujete s kreditno kartico ali s Paypal računom.

Za pridobitev Paypal računa kliknite na to povezavo. (to – hiperlink na: https://www.paypal.com/si/webapps/mpp/merchant)

Naročeno blago bomo odpremili po prejetju plačila, v kolikor je blago na zalogi v našem podjetju. V kolikor blaga ni na zalogi, oddamo naročilo pri dobavitelju po prejetju vašega plačila. Za hitrejšo obdelavo naročila predlagamo, da nam na e-mail info@iql.si pošljete potrdilo o plačilu.


Plačilo po povzetju

V primeru, da boste izbrali plačilo po povzetju, boste morali za stroške poštne nakaznice poštarju/kurirju plačati še 0,98€, ta strošek pa ni vračunan v poštnino.

Plačilo ob osebnem prevzemu

Naročeno blago lahko prevzamete tudi osebno v poslovni enoti podjetja v Ljubljani na naslovu Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, v kolikor je blago na zalogi v našem podjetju.

V kolikor blaga ni na zalogi, oddamo naročilo pri dobavitelju po prejetju vašega plačila. Za hitrejšo obdelavo naročila predlagamo, da nam na e-mail info@iql.si pošljete potrdilo o plačilu.
V naši poslovalnici lahko plačate z gotovino ali s kreditno kartico.
Showroom Zagreb

Showroom 
Zagreb

Rembol d.o.o. 
Jaruščica 21
10 000 Zagreb
 
T: 091 222 0229

Showroom 
Ljubljana

IQ LIGHTING d.o.o.
Poslovna enota
Ljubljana Brnčičeva 13
1231 Ljubljana Črnuče

T: 0590 16157
E: info@iql.si